Referanser

Hva sier de som har ligget på benken?

"Anbefaler Rosenmetoden Oslo-Tjøme på det varmeste:)

Trine har veldig god energi,varme omsorgsfulle hender,en varm sjel og rosen er en nydelig behandlingsform;)))""Noe av det fineste med Maryam Trine er at hun ser og har tid. Hun forserer ikke grenser, for hun merker den, hun manipulerer ikke og presser ikke. Så jeg kunne være der med mine vondter, og både hun og jeg visste at jeg hadde mye å jobbe med. Likevel fikk jeg det jeg trengte aller mest, noen som så og ga omsorg så jeg kunne gå ut igjen og leve det livet jeg har. Og langsomt, langsomt også gjøre noe med de tingene jeg har makt til å forandre.

Men bare denne varme aksepten av hva jeg var, akkurat da, var kanskje det som mest helende.""Kvinne, 52: En kropp full av betennelse og mange diagnoser har strevd seg gjennom mange år med ulike typer behandlingsformer og massasjevarianter som i beste fall har gitt kortvarig bedring. Rosenmetoden er den eneste behandlingen som ikke har gitt økt betennelse og smerte. I tillegg viser behandlingen med Rosenmetoden langvarig effekt og bedring for meg. Behandlingen vil fortsette. Trine Skogens hender og behagelige vesen gir en atmosfære av full trygghet, noe som er helt avgjørende for å slippe taket i gamle vondter. En stor takk til Trine!""Trine har en fantastisk ro og tilstedeværelse. Jeg går ut fra behandlingen hos henne med påfyll av ny energi og en ro som er helt utrolig! Jeg anbefaler en Rosenterapibehandling hos henne på det varmeste.""Jeg har fått gleden av å få flere behandlinger med Rosenmetoden. Maryam Trine er en fantastisk behandler med respektfulle, søkende og støttende, myke hender. Når jeg kan føle meg ivaretatt på denne måten, gir det større muligheter for blokkeringer som ligger der til å synliggjøres og dermed forløses. En stabil terapeut.

Det er ro og harmoni. Anbefales!""Jeg syns du er en veldig god og varm og lydhør behandler med gode, varme hender som har "rosenradar". Rosenmetoden gjør noe veldig godt, den ber min kropp om å huske gamle opplevelser på muskelnivå, med alt det innebærer. Å være kropp er så mye mer enn å ha en kropp. Heia Rosenmetoden. Heia Trine.""Jeg opplever deg som mykt tilstedeværende med klienten.

Rosenmetoden har gitt meg fred til å kjenne etter hvem jeg er.""Rosenmetoden økte min kroppsbevissthet betraktelig. Jeg ble oppmerksom på hva jeg gjorde og hva jeg ikke gjorde på en veldig konkret måte. Behandlingen var veldig fysisk, men ikke for intervenerende. Jeg beveget meg mentalt et godt stykke i den perioden jeg fikk rosenbehandling. Også var det veldig deilig!""Jeg har studert Rosenmetoden sammen med Trine siden hun begynte og har hatt gleden av å motta mange gode behandlinger hos henne gjennom flere år. Min erfaring er at hun p.g.a sin allsidige bakgrunn med mennesker og behandling har utviklet en dyp innsikt og menneskeforståelse. Hennes høysensitivitet kombinert med innsikt og hjertevarme gjorde at jeg klarte å nå dypere i meg selv og forløse blokkeringer i kroppen.

Ingen tvil om at jeg vil anbefale Trine på det varmeste!""Jeg har vært så utrolig heldig å få lov til å bli behandlet med Rosenmetoden. Rosenmetoden er først og fremst en avspenningsmetode, en kroppsbehandling og bevisstgjøring av f.eks fortrengte følelser, som sannsynligvis har dannet seg over tid i mitt tilfelle. Ved min første behandling merket jeg allerede en god endring. Dette ga meg en indre ro i kropp og sjel. Tidligere var jeg ganske anspent, bl.a. i nakke og skuldre. Denne forandringen er jeg svært takknemlig og glad for. Jeg vil takke Maryam Trine for hennes respektfulle berøring, varme hender og gode samtaler, som har gjort underverker. Med disse behandlingene føler jeg at livskvaliteten også har endret seg betraktelig til det bedre.""Jeg opplever deg som en engasjert, omsorgsfull og trygg behandler. Du gir rom for opplevelsene og følelsene som kommer frem under behandling hos deg, uten at jeg blir ukomfortabel. Rosenterapi har for meg avklart mer hvor mine traumer sitter, og tillatt mer kontakt med mitt indre barn. Jeg har opplevd det som avstressende og fått økt søvnkvalitet."